16 March 2011

Nah Frqh Ikhwn, nak sangat kan?

HAHA kalau OTP tak boleh nak kukuh sangat bukty tuuu, so terpakse lah letak dalam ni, HAHA ape ape? elleh dah tipuu tuu tipu je lah, lempang karang, bende betul kan fariqh, tak elok taww unbetulkan dye, tuhan tak suke T__________T okayy jum start,

Ape FARIQH? tak on ehh? kakakk on kan ehh? oooooohh kakak yang onkan sbb nak masukkan gambar ehh? ape fariqh? baruu bangun ehh? ohhh tak mandi lagi ehh? lagi fariqh? ape lagi alasan tu fariqh? takkan tuu je fariqh? sikit sangat tuuu farihhhhhhhhhhhhhhhh elleh nak tipu konon, ni WIDA lah :D


Okayyy tengok sekarang pukul bape fariqh? kalau tolak around bape bende alah tuu? satuu petang kan? dah jangan mengada cakap kakak yg on kan, cara tules tuuu laen fariqhhh kakak laenn cara dye, ape? ohhhh on dalam mimpi ehh? lempang kang. elleh dahh ssssssssshhhhhhhhh tanak dengar alasan tuuuu -.- HAHA

Okayy laen? errr haaaaa, kan cakap tady KAKAK yg onkanlah sangat kan, means mesty dah bangun kan around pukul satu petang tuu sbb nak suh kakak on kan kan? walaupun bende tuu ALASAAAAAAAAANNN kan fariqhh kan? elleh ape? still nak menang, nak pertahankan diri tu lagi? dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ALAAAAAASAN JEE TUUU. sekarang bukan maen banyakk lagi kan alasan dye, asyik nak menang jeeee macam ape dahh tengok alahaii buaya nehhh ;DDDD

OKAYY NAK NGAKU TANAK YG FARIQHH TIPUU? =,=