10 May 2013

Iloveyouevenmore :)


Alaaa nak update taknak nak update taknak hmmmmm kang update org yg baca cakap aku gatal pulak asyik update pasal budak lelaki ni jee err errrr haaaaa update jelah nanti kalau tua kang boleh baca balik kahkahkah, kalau tak suke jangan baca lalalalalalalalalala~

So our keretakan rumahtangga dah settle dah semalam and i was sooooooooo happy like maya get her susu ahhh merepek -,-  disebabkan dah back to normal, so malam ade iloveyou ade tu ade ni kikikikiki boleh on call boleh suh nyayi lagu itu lagu ini boleh ngadu bla bla bla semua dah boleh dah skrg mari jeritttttt yahoooo!!!!!!!!!!!!!!!! tak cukup panjang, lagi sekali yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! hihihihi seminggu tu takde. seminggu tu paling lama. hebat kan hebat kan? hebat apanya tiap malam kene tahan nafsu contact die miumiumiu. buang phone, letak phone merata biar lupe kat mana, silent phone, stalk dia tiap masa nak tahu hala tuju die tiap hari hahahahah fuhh cukup merana taknak lagi dah B-)

Fariqh mmg penyabar. untung dapat die ;p serius penyabar.............. kalau tulis pepanjang pun korang takkan baca kan? so aku bagi mainpoint je hehehe, k yang pertama, fariqh mmg penyabar. sangat :) tapi tulah -_____- sbb die penyabar sangat, aku jadi degil sikt taknak dgr cakap die, asyik nak buat die jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bile dah buat, taknak buat sikit sikit, terus buat banyak macam kene rasuk ngan setan haha

k tu muke die bile sabar hahahahaha

Sape cakap die tak sweet? die sweet lah tapi die taknak tunjuk hahahaha sbb? sbb malulah apelah macam tak kenal fariqh kikikikiki, takdelah lagipun fariqh cakap, sweet sweet macam ni tak elok tunjuk, buat apa nak bagitahu semua orang... masa pun banyak lagi... nanti kalau dah kawen ke ape ke haa time tu kalau nak sweet sampai tak tidur malam pun takpe. buat masa sekarang ni... kita kecik lagi dan focus pada pelajaran sbb kite ade masa yang sangat banyak lagi :) tapi............ nak video gwiyomi jugak! tak kire, ritu dah janji dah eeeeeeeee -,- atau nak bagi video mcm ron? hahahahahhahahahhahahahaha gwiyomi atau mcm ron? :P

Kire sweet lah ni ;p hahahahahhahaa

Nak tulis banyak lagi tapi.............. nanti kalau die bace die bahan aku -,- so taknak tulis dah hahahahaa, gambar semua gambar lama kahkah sbb bile jumpe lupe nak amek gambar, hahahhaa kk kk lepas ni kalau jumpe insyaAllah tak lupe dah uuu byebye~ 

video
Terjumpe video ni pulak hahahahhaha papa, lepas ni kite buat video jelah, kalau papa kang nak bahan, tunjuk je video papa tu mesti nanti tak jadi bahan dan papa terus malu kahkahkah,

THANK YOU FARIQH FOR EVERYTHING! 
tapi gwiyomi tetap nak jangan lupe buat dan record hehe comel comel taw? :P