25 November 2015

Yeay graduate on time πŸ™ƒ

Siapa? Hahaha takkan saya pulak opsss saya pun graduate on time cume bukan tahun ni lah graduate sbb tahun ni baru habis final semester 


Dah lama nak buat post ni tp biasalah ada je dugaan dan halangan so tadi dah install apps blogger dlm phone, senang sikit lah nak post takyah dah nak on pc and duduk sambil type ( dah lama nak install apps ni sebenarnya tapi asyik lupa je huhu ) 

Congrats bie ;***** powernya bie berjaya graduate on time padahal semua org tahu yg bie ni malas keje asyik nak meniru pastu asyik nak bercinta je opssss okaylah kene admitted yang bie power sbb graduate on time walaupun ehem ehem satu kk tak tak ish mana ada!! Die mana ada ehem ehem tu mana ada okay kita dah backup bie dah jehehehehehe ;)